Overslaan en naar de inhoud gaan
Man en vrouw kijken naar een kunstwerk

Wegwijs in het museum

Verneem hier welke middelen het museum u aanbiedt om uw bezoek te verrijken.

Ontdek de hoogtepunten

De hoogtepunten is een handig (en gratis) boekje over de indrukwekkende collectie van Fritz. Hiermee ontdekt u de prachtige werken en het verhaal over verzamelaar Fritz en zijn moeder Henriëtte, die het museum na zijn plotse dood realiseerde.

Antwerp Museum App

De Antwerp Museum App is uw persoonlijke gids in de Antwerpse musea. Gratis, handig en altijd op zak!

In het Museum Mayer van den Bergh focust de app op 'Ontmoet Henriette', een auditief-visuele presentatie over Henriëtte Mayer van den Bergh. U kunt de tour ook downloaden en er offline (in het museum, thuis of elders) van genieten.

Rondleiding

U kunt ook aansluiten bij een gegidste rondleiding in het museum. De rondleidingen voor individuele bezoekers vindt u in de kalender. Er zijn ook rondleidingen voor groepen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief