Overslaan en naar de inhoud gaan

Herbekijk: Artist Talks bij de expo Conversations

De hedendaagse kunstenaars uit de tijdelijke expo ‘Conversations’ gaan in dialoog met de collectie én het publiek. Benieuwd waar Rinus Van de Velde, Inès van den Kieboom, Kati Heck en Dennis Tyfus hun inspiratie vonden? En wat hen aanspreekt aan de unieke kunstcollectie van Fritz Mayer van den Bergh? Je kan de Artist Talks hier herbekijken.

Artist Talks

Benieuwd om de deelnemende kunstenaars uit de tijdelijke expo 'Conversations' zelf aan het woord te horen? In drie Artist Talks gingen enkele kunstenaars voor een publiek in gesprek met een moderator over zijn/haar werk en de expo 'Conversations'. Rinus Van de Velde, Inès van den Kieboom, Dennis Tyfus en Kati Heck geven je een persoonlijke inkijk in hun kunst en inspiratiebronnen. Hoe kijken zij naar de relatie tussen historische en hedendaagse kunst? Wat inspireerde hen in de collectie van Fritz?

Herbekijk online

Kon je geen ticket bemachtigen voor de Artist Talks? Geen zorgen: elk gesprek werd opgenomen en is nu te herbekijken.

Bij de expo

Conversations. Hedendaagse en historische meesters in gesprek.

    vrijdag 10 november 2023 tot zondag 3 maart 2024 van 10:00 tot 17:00

15 hedendaagse kunstenaars kijken naar de museumcollectie en gaan in dialoog met de museumcollectie. Een intrigerende blend van oud en nieuw waarbij je met hernieuwde blik kijkt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief