Overslaan en naar de inhoud gaan
Campagne open oproep Publiekslievelingen

Voorwaarden Open Oproep Publiekslievelingen

Welk werk is voor jou onmisbaar?

Bedankt dat je jouw verhaal wil delen met Museum Mayer van den Bergh. Het museum springt zorgzaam om met wat jij hier deelt. Er gebeurt niets met jouw verhaal zonder dat jij daarvan op de hoogte wordt gebracht.  

Zien we een kans om jouw verhaal op te nemen in de tentoonstelling Publiekslievelingen? Dan contacteren we jou.  

Willen we jouw verhaal graag opnemen op onze website of social media? Dan krijg je een telefoontje of mailtje van ons.  

We doen niets met jouw verhaal zonder dat jij daar expliciet toestemming voor geeft. En we betrekken je bij de manier waarop we het naar buiten willen brengen. Dit gaat om jouw verhaal, en daar springen we respectvol mee om. 

 

We hopen dat de verhalen die de bezoekers en liefhebbers van het museum met ons delen, een nieuwe en onverwachte kijk op de collectie en het museum geven. En daar groeien dan misschien weer onverwachte projecten en ideeën uit voort. Als we zoiets mogelijk zien met jouw verhaal, zullen we je daar ook altijd eerst over contacteren en je toestemming vragen.  

 

Nog vragen? Contacteer ons op mmb@antwerpen.be of 03 338 81 88. 

Voorwaarden bij deze oproep

Campagne open oproep Publiekslievelingen

Welk werk is voor jou onmisbaar?

Open Oproep

Het museum sluit in april 2025 tijdelijk voor restauratie- en verbouwingswerken. Gelukkig blijft een deel van de collectie zichtbaar in de expo 'Publiekslievelingen'. Heb je een bijzondere band met een van onze collectiestukken? Deel je verhaal en wie weet komt jouw favoriete stuk in de expo terecht!

Meld je aan voor de nieuwsbrief