Overslaan en naar de inhoud gaan

Word sponsor

Sponsor het Museum Mayer van den Bergh en word onze bedrijfspartner. Het Museum Mayer van den Bergh heeft ondernemingen veel te bieden.

Als sponsor verbindt u zich aan het Museum Mayer van den Bergh met haar culturele en maatschappelijke doelstellingen. Zo levert u tegelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving. Deze samenwerking geeft uw onderneming bovendien de kans om via cultuursponsoring belangrijke objectieven te realiseren.

 

Een win-win situatie: wat krijgt u als sponsor?

Geld investeren in cultuur levert prestige en imago-verbreding op. Kunst en cultuur kan uw bedrijf inzetten in de marketingstrategie.

Een museum sponsoren betekent dat uw onderneming zich profileert als een ‘good citizen’. U levert aan iedere bezoeker een blijvend bewijs van uw inzet. U krijgt er een prestigieus visitekaartje voor uw onderneming bij.

Bovendien leveren wij u concrete tegenprestaties. U krijgt bij elk sponsorpakket ‘exposure’ en ‘hospitality’ returns: opvallende visibiliteit, deelname aan belangrijke netwerkevenementen voor u en uw relaties, gratis toegang tot het museum en events, gebruik van de historische infrastructuur voor uw exclusieve bedrijfsevents.

U scoort dus hoog op ‘brand awareness’, ‘b2b networking’ en ‘incentives’. En vink ook gerust ‘entertaining’, ‘nieuw publiek’ en ‘CSR’ aan.

 

Hoe en wat sponsort u?

Sponsor worden kan met diverse formules en op verschillende niveaus: van projectgebonden sponsoring of structurele partnerships tot ‘in natura’ bijdragen.

Via een sponsorpakket voor een partnership van korte, projectgebonden duur gaat uw bijdrage bijvoorbeeld naar een belangrijke restauratie, wetenschappelijk onderzoek of tentoonstellingspresentatie.

Houdt u meer van lange termijn? Dan wordt u bedrijfspartner op structurele basis, verspreid over enkele jaren en steunt u eveneens een bepaald aspect uit de museale werking.

 

Hoe wordt u sponsor?

Neem contact op met het museum: mmb@antwerpen.be, tel. +32 3 338 81 88.

Wij staan open voor uw wensen en zorgen voor uw sponsorshipformule op maat.

Elke sponsoring is belangrijk voor ons – ongeacht de grootte. Wij zijn elke sponsor oprecht dankbaar!

 

Onze sponsors

Het Museum Mayer van den Bergh is een stedelijk museum van de stad Antwerpen, geopend in 1951. Doorheen al deze jaren kon de stad Antwerpen en de vzw Musea en Erfgoed Antwerpen (nu vzw Antwerpen Kunstenstad) rekenen op de grote steun van sponsors en overige partners.

Nieuwe overeenkomsten komen verder tot stand.

  • BRAFA (Brussels Art Fair) bood het Museum Mayer van den Bergh in 2011 een uitzonderlijk podium. Met een aantal topstukken was het museum eregast op één van de oudste kunst en antiekbeurzen ter wereld, mede gesponsord door ‘DELEN. Private Bank
     
  • ING Bank stelde in 2016 gratis haar majestueuze inkomhal van ING Antwerpen Metropool ter beschikking voor de VIP opening met concert van de tentoonstelling ‘Goddelijke interieurs’ als sympathieke overbuur van het Museum Mayer van den Bergh.
     
  • Ackermans & van Haaren ondersteunde mee de tentoonstelling ‘Goddelijke interieurs’ van 18 juni tot en met 16 oktober 2016 in het Museum Mayer van den Bergh.

Meld je aan voor de nieuwsbrief